Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jekun rally-toko kisat:

 

 

16.7.2017 ALO 95/100 pistettä --> RTK1 koulutustunnus

 

Kisapäivä taisikin olla kesän kuumin, mittari näytti 24 astetta kisapaikalle ajellessani. Kisat olivatkin meidän "kotikentällä" Valkealassa, jossa treenataan normaalisti. Kisapaikalle kun päästiin niin ajattelin, ettei kisoista tule mitään kun en saanut luotua Jekkuun kunnon kontaktia. Kisat olivat kuitenkin aika paljon aikataulua myöhässä niin odotteluaikaa oli reilusti ja sinä aikana saatiin kontaktikin kuntoon. Alussa vieraiden koirien hajut olivat ilmeisesti vaan niiiiiin mielenkiintoisia, että ne piti saada tutkia rauhassa :) Kisajännitystä ei helpottanut rata, jossa oli ensimmäisen kerran vauhdinmuutos-tehtävä: spiraali ja käännös vasempaan juosten!

Luottavaisin mielin kuitenkin radalle. Lähtö-kyltillä en meinannut tosin saada Jekkua istumaan ollenkaan, siinä se seisoa toljotti vieressä. No istuihan se lopulta ja päästiin matkaan lähtöluvan myötä. Koko rata meni tosi hienosti! Yhteensä viisi miinuspistettä koko radalta. Ensimmäinen -1 pistettä tuli juuri tuosta käännös vasempaan juosten -tehtävästä, siinä Jekku karkasi vähän turhan kauas rinnaltani. Toinen -1 piste tuli istu-maahan kyltiltä. Siinä ei ihan ensimmäinen käsky toiminut vaikka kyltti muuten onnistuneesti suoritettiinkin. Tämän jälkeen heti tuli kyltti istu-maahan-kierrä koira. Tässä kyltillä Jekku oli sitä mieltä ettei mene maahan, joten uusin. Toisella kerralla liike saatiin suoritettua täydellisesti :) Monella koiralla oli ongelmia istumisen kanssa, lieko kuuma hiekkakenttä poltellut sen verran jalkoväliä vai mistä lie kyse.

Nyt Jekulla on siis kolme hyväksyttyä tulosta rally-toko alokasluokasta ja koulutustunnus RTK1. Voimme siis siirtyä seuraavaan luokkaan, joka on avoin luokka. Avoimessa luokassa koira kulkee radan ilman hihnaa ja lisäksi tulee uusia tehtäviä 15 kpl. Kaikki kyltit luokittain on nähtävissä täällä.

 

4.6.2017 Hamina ALO 84/100 pistettä

Tuomarina Hannele Pirttimaa. Kahdella kyltillä meidän yhteistyö hieman herpaantui kun Jekku meinasi lähteä hajujen perään, mutta näistä selvittiin hienosti ja häntä heiluen Jekku meni koko radan läpi :) Noista tuli -1 pistettä per kerta, lisäksi Jekku teki maahan menon istumisen kautta ja sittä tuli -10 pistettä. Toiseksi viimeinen kyltti oli käännös vasempaan, sen jouduin uusimaan kun Jekku käveli ensimmäisellä kerralla kulman suoraksi. Lue lisää blogista: Jekun toiset rally-toko kisat, 84 pistettä!

Tässä video meidän kisasuorituksesta:

https://www.youtube.com/watch?v=wangUIWQ5bg

 

29.4.2017 Imatra ALO 80/100 pistettä

Tuomarina Taru Leskinen. Kaksi virheellistä suoritusta kun rintamasuunta ei säilynyt, eli -20 pistettä yhteensä. Lisää kisatunnelmia blogista: Jekun ensimmäiset rt-kisat Imatra

Tässä video meidän kisasuorituksesta:

https://www.youtube.com/watch?v=UeHo-Gy8oQA&t=69s

©2020 Kennel Primatax - suntuubi.com