Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Jekun näyttelytulokset

 

Jekku kuvassa 1v 10kk.

 

****Iitti rn 28.5.2016****

ERI, KÄK2

Tuomarina oli Pirjo Aaltonen:

Uros, jolla hyvä ylälinja. Hieman lyhyt rintalasta ja turhan voimakkaasti nouseva alalinja. Hyvin kannettu häntä. Hyvä pään pituus, hyvin asettuneet korvat. Hyvä ylälinja. Tyypilliset kulmaukset. Liikkuu hyvin takaa, edestä hiemän löysästi. Hyvät sivuliikket.
 

 

****Helsinki KV 22.5.2016****

KÄK1, ERI, SA, PU1, VSP, SERT, CACIB --> FI MVA!!!

Tuomarina Perttu Ståhlberg:

Elegantti uros. Hyvä koko ja vahvuus. Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä eturinta. Lyhyt olkavarsi. Oikean muotoinen riittävän pitkä rintakehä. Tiivis hyvä karvapeite, kaunis väri. Hieman ylös kiinnittynyt häntä. Tasapainoinen liikunta. 

 

****Helsinki rn 5.5.2016****

KÄK1, ERI, SA, PU1, VSP ja SERT. Tuomarina Saija Juutilainen:

Oikealinjainen nuori uros jolla sopivasti luustoa. Etukäpälät voisi olla tiiviimmät.Hieno eturinta ja kulmaukset. Hyvä rintakehän pituus ja jäntevä lanneosa. Hyvä vahva takaosa. Pitkä hyvä pää. Riittävä kuonon vahvuus. Hyvä pigmentti, purenta ja kita. Hyvä ilme. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu edestä hieman kapeasti. Hyvä sivuaskel jossa riittävästi ulottuvuutta ja voimaa. Hyvä luonne. Hieman korkea hännän kiinnitys, mutta hyvä asento.

 

****Inkeroinen 23.4.2016****

EH, KÄK2. Tuomarina Pauliina Sjöholm.

Mittasuhteiltaan oikea. Kaunis pitkä pää. Hyvä rintakehän muoto. Alalinja voisi olla suorempi. Hyvin kulmautunut takaa. Oikea-asentoiset lavat, lyhyet olkavarret. Hyvä luusto. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Hieman ujo käytös.

 

 

 

****Lahti 3.4.2016****

ERI SA, KÄK2, VASERT. Tuomarina Anneli Pukkila.

2v, sopiva koko, riittävä vahvuus, hyvä pää, hyvä kaula, eturinta voisi olla selvempi, hyvä rintakehä, hieman käyrät eturaajat ja pehmeät ranteet, hieman korkea hännän kiinnitys, sivuliike ok, mutta liikkuu hyvin löysästi edestä.

 

 

****Imatra KV 27.2.2016****

KÄY H. Tuomarina Leni Finne

Pääsiäisenä käytiin Jekun kanssa näyttelyssä Imatralla. Jekku esiintyi tasonsa mukaisesti, mutta tuomari vaan ei tykännyt Jekun rakenteesta. Tuomari sanoi vielä arvostelun päätteeksi, että hän ei pääse yli siitä että koiralla on niin käyrät etujalat kun mäyräkoiralla ne pitäisi olla suorat. Arvostelu:

Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto, hyvä kuono-osa, melko pitkä otsapenger, hieman pyöreyttä kallossa, turhan pyöreät silmät, hyvä kaula ja ylälinja, niukahko eturinta, melko lyhyt olkavarsi, oikeanmallinen rintakehä, ok takakulmaukset, turhan litteät käpälät, saisi esiintyä rohkeammin, turhan käyrät eturaajat, riittävä askelpituus.
 
Kyllähän tuosta arvostelusta Jekun tunnistaa, mutta linja oli kauttaaltaan tosi tiukka. Vain rop ja vsp saivat SA:n ja uroksissa jaettiin vain cacib, nartuissa vain serti. Heti kun tuomari sanoi pöydällä, että Jekku voisi esiintyä rohkeammin se kävi nuolemaan tuomarin naamaa ja otti tuomariin kontaktia: kehäsihteerikin totesin että tuo olisi pitänyt sanoa heti kun Jekku nostettiin pöydälle kun se selvästi ymmärsi mitä sille sanottiin <3

 

****Suur-Miehikkälä RN 6.2.2016****

ERI KÄK2. Tuomarina Esko Nummijärvi:


Rotutyyppi erinomainen. Kevyt jalo turhan ilmava uros, mutta liikkuu erittäin hyvin. Oikeanmuotoinen pää. Pitkä hyvä kaula. Kevyt rintakehä. Hyvä selkä. Hyvät raajat. Riittävät kulmaukset. Etukäpälät liikkeessä ulospäin kääntyneet.

 

 

****Turku KV 16.1.2016****

 ERI KÄK2. Tuomarina Laurent Heinesche, Luxemburg:

Very nice head with excellent proportions. Good forechest, could be a little more present. Excellent solid topline. Ribcage could be a little longer. Excellent rear angulation. Tail set of maximum height. Correct movement from behind and in front. Correct in profile width. A tolerated tail carriage.

 

 

****5.-6.12.2015 Helsinki Winner ja Voittaja 2015****

 

 Jekku sai lauantaina 5.12. tulokseksi ERI, SA, KÄK2, PU3, VARACACIB. Tuomarina Viera Staviarska, Slovakia:

Sopivan kokoinen, kaunis ilme ja pään piirteet. Erinomaiset silmät ja korvat. Vahva hyvä niska. Vahva selkä. Erinomainen rintakehä, erinomaiset kulmaukset ja takaliike.

  
 

Sunnuntaina ei sitten ihan niin hyvin mennytkään ja tuloksena EH, KÄK2. Tuomarina Elizabeth Gonzalez, Gibraltar:

Hyvä ulkoasu, oikeanlainen pää ja niska, hyvä ylälinja ja häntä. Oikeanlainen eturinta, hyvät etu- ja takakulmaukset. Hyvä alalinja, oikea purenta. Liikkuu vakaasti ja pitää ylälinjan liikkeessä. Etujalat vähän leviää, voisivat olla tiiviimmät. Erinomainen luonne. 
 

 

****2 x Jyväskylä KV 21.-22.11.2015****

Lauantaina Jekku sai arvosteluksi ERI KÄK2 ja SAn. Tuomarina oli Tino Pehar. Arvostelu oli seuraava:

"Erinomaiset mittasuhteet, kaunis maskuliininen pää. Hyvä ala- ja ylälinja. Erinomainen rintakehä. Hyvin kulmautunut. Tyypillinen etuosa, mutta voisi olla voimaakkaammat jalat."


Sunnuntaina tuomarina oli Jeff Horswell. Jekku sai arvosteluksi ERI KÄK1 ja SAn. Arvostelu oli seuraava:

"Very good lines, super head. Good neck. Front assembly a little too forward. Needs better feet. Well ribbed. A bit long in back. Quite good rear. Could be a little tidier in front, nice stride holding a level topline."
 

Jekku 2 v.

 

****Kouvola KR 22.8.2015****

Tulos EH, NUK1. Tuomarina Irina Poletaeva:


Urosmainen hyvän kokoinen erinomainen luusto. Hyvät pään mittasuhteet, oikea hampaisto. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä rintakehän pituus. Eturinta riittävä ikäisekseen. Riittävät kulmaukset. Etukäpälät eivät riittävän tiiviit sekä ovat ulkonevat liikkeessä. Ranteet voisivat olla vahvemmat. Takaliike voisi olla voimakkaampi. Hyvä karvanlaatu ja erinomainen luonne.

 

****Iitti RN 13.6.2015****

Tuomarina oli Charlotte Jacobsson. Tulos ERI, NUK2.

Hyväntyyppinen uros. Kuono-osa voisi olla vahvempi. Hyvä kaula. Rintakehä voisi olla pidempi ja täyteläisempi. Vahva selkä. Hyvät kulmaukset takana. Hieman ahtaat etuliikkeet. Hyvät sivuliikkeet. Erinomainen karva ja väri.

 

 

****Iitti RN 30.5.2015****

Tuomarina oli Anneli Pukkila. Tulos EH, NUK1.

1,5 vuotias. Mittasuhteiltaan erittäin hyvä uros, jolla kaunis rodunomainen pää. Hyvä kaula. Hyvä ylälinja. Eturinta saisi olla voimakkaampi ja etukulmaukset paremmat. Hyvin kulmautunut takaa. Sopiva luusto. Hieman pehmeät ranteet. Hieman korkea häntä ja hännän kiinnitys. Saisi liikkua hieman pidemmällä askeleella. Vielä löysät ja ahtaat etuliikkeet. Hyvä karva. 

 

****Lappeenranta KR 6.4.2015****

Tuomarina oli Cindy Pettersson. Tulos ERI, SA, JUK1, SERT ja ROP-juniori.

Erinomainen tyyppi, koko ja mittasuhteet. Pitkä, jalo pää. Hieman pyöreät silmät. Hyvä purenta. Erittäin hyvä eturinta. Erinomainen kaula ja lapa. Kuitenkin hieman lyhyt olkavarsi. Hyvä rintakehän syvyys ja pituus. Hyvin kulmautunut takaosa, mutta hieman korkeat kintereet. Liikkuu yhdensuuntaisesti takaa, erinomaisesti sivulta.

 

 

****Lahti KV 21.3.2015****

Tuomarina oli Orit Nevo Israelista, tulos ERI, SA, JUK2. Tänään Jekku esiintyi itsevarmasti ja reippaasti. Ikä 16kk. Jekun arvostelu oli seuraava:

Good size. Correct head and bite. Good neck. Enouhg forechest. Parallel enough in front. Good lenght of ribcage. Good topline and underline. Ok back angulation. Moves well side, bit narrow front.

 

 

****Turku KV 25.1.2015****

Tuomarina oli Istvan Csik Saksasta, tulos EH, JUK2. Jekun arvostelu oli seuraava vapaasti käännettynä:

Hyvä rintakehä, selkä, kaula ja takapää. Edestä hieman ahdas. Litteät tassut. Liikkuu hyvin.

  

 

****Helsinki Voittaja 7.12.2014****

Viikonlopun toisessa näyttelyssä pöydällä oleminen ei ollut enään niin jännittävää, vaikka kyllä Jekku aika maihin siinä veti. Tuomari sai kuitenkin tutkittua kaiken moitteetta. Jekku käveli reippaasti tänäänkin ja olin kokonaisuudessaan tyytyväinen sen esiintymiseen. Tuomarilinja oli tänäänkin tiukka. Tuomarna oli Marjo Nygård ja arvosteluna EH:


1 vuotias pitkälinjainen juniori, jolla hyvä päänmalli. Oikea purenta. Hyvä kaula. Riittävä eturinta. Hyvä pitkä rintakehä. Olkavarsi voisi olla hieman pidempi ja käpälät kootummat. Liikkuu riittävän tehokkaasti takaa, hieman korkea häntä. Hyvä karva.

 

****Helsinki Winner 6.12.2014****

Jekun toinen näyttely oli Helsinki Winner näyttely. Jekku käyttäytyi hienosti, mutta aluksi kehän hajut oli viedä mennessään. Pöydällä seisominen ei mennyt ihan täydellisesti, kun Jekku kavahti vähän takapään tutkimista, mutta ihan kunnialla selviittiin. Tuomarina oli Lars Hjelmtvedt Norjasta. Jekku sai EHn ja oli JUK2. JUN HW titteli jäi tänään uroksien osalta jakamatta. Arvostelu tuli norjaksi ja käännöspalvelu antoi vähän ontuvan käännöksen, mutta tässä pääkohdat:


1 vuotias uros, joka on hieman vakavana (tämä tuli varmaan siitä pöydällä jännittämisestä), merkittävän maskuliininen pää, upeat yksityiskohdat, vahva hyvä kaula, nuorekas ylälinja, hyvin markeerattu eturinta, riittävä rintalusto, sopivat kylkiluut, riittävä rintaluusto, hieman ylöspäin nouseva vatsalinja, rungon tulisi täyttyä, liikkeessä häntä korkealla, hyvä turkki ja väri.
 

 

****KV Jyväskylä 8.11.2014****

Jekku avasi näyttelyuransa Jyväskylän KV näyttelyssä vajaa 12 kk iässä. 10 päivää niin Jekku täyttää jo vuoden. Jekku esiintyi paremmin kuin osasin toivoa eikä se jännittänyt tuomariakaan juuri lainkaan. Vähän pöydällä ollessa se aristi kosketusta, kun tuomari kopeloi sen takaosaa. Tätähän se on tehnyt treeneissäkin, mutta nyt jännitys oli mielestäni vähempää. Olo oli kuin Bis1:lla kun ajeltiin kotia päin, Jekku sai ERIn, SAn ja oli JUK2. Paras uros -kehässä ei sijoituttu. Tuomarina Zeferino Silva:

Excellent type. Good head. Good eyes. Correct ears. Excellent forechest. Correct angulations. Topline still needs more firm in movement.

 

 

 

 

©2020 Kennel Primatax - suntuubi.com